Home » Servicii Balayage

Servicii Balayage

La noi in salon, balayage-ul este o formă de artă, iar părul este paleta noastră. Îți invităm să îți descoperi strălucirea și să îți adaugi propria notă de eleganță cu serviciile noastre de balayage.

After
Before

De ce să alegi Balayage?

Balayage este tehnica care aduce o strălucire și o eleganță naturală părului tău, fără a apela la nuanțe artificiale. Este o modalitate perfectă de a ilumina părul tău, de a crea adâncime și dimensiune, precum și de a obține un aspect uimitor de „însorire”. Balayage este personalizat pentru fiecare client și poate fi subtil sau îndrăzneț, în funcție de preferințele tale.

La ce te poți aștepta de la serviciile noastre de Balayage?

 • Consultanță Profesională

  Echipa noastră de experți va colabora cu tine pentru a crea o culoare de balayage care să se potrivească perfect cu tonurile naturale ale pielii și cu stilul tău.

 • Aplicare Meticuloasă

  Tehnica de aplicare a balayage-ului este realizată cu măiestrie, utilizând pensule și metode avansate pentru a obține un aspect natural.

 • Strălucire și Iluminare

  Balayage aduce un efect de iluminare care face ca părul tău să strălucească sub soare. Este perfect pentru a adăuga prospețime și strălucire.

 • Stilizare Personalizată

  După balayage, părul tău va fi tăiat și stilizat în funcție de preferințele tale, pentru un aspect complet desăvârșit.

colaj-foto-balayage
Scroll to Top