Home » Despre mine

Despre mine

Paradisul-extensiilor-alexandra-iatcu

Povestea Mea

De la Pasiune la Profesionalism în Extensiile de Păr și Balayage.

Buna, sunt Alexandra, fondatorul “Paradisul Extensiilor”. Povestea mea este o călătorie de la o pasiune adâncă pentru frumusețea părului la transformarea acestei pasiuni într-o carieră de succes în lumea aplicării extensiilor de păr și balayage.

Pasiunea Neînfrântă

Din totdeauna am simțit o atracție puternică față de frumusețea naturală și creativitatea care stă în spatele unui păr minunat. Cu timpul, această pasiune a crescut și m-a inspirat să învăț și să explorez totul despre arta aplicării extensiilor de păr și a balayage-ului.

Învățarea Continuă și Perfecționarea

Am petrecut ani de zile învățând și perfecționându-mi abilitățile. Am studiat cele mai recente tehnici, am experimentat cu nuanțe și texturi și am învățat să creez frumusețe în fiecare șuviță de păr. Extensiile de păr și balayage nu sunt doar servicii pentru mine – sunt moduri de a mă exprima creativ și de a ajuta alți oameni să se simtă mai bine în pielea lor.

De la Vis la Realitate

Cu timpul, am decis să transform pasiunea mea într-o carieră și să-mi deschid propriul salon. A fost un pas îndrăzneț și plin de emoție, dar am știut că este ceea ce trebuie să fac. Am creat un spațiu cald, plin de inspirație și plăcere, unde clienții pot experimenta frumusețea în cele mai pure forme.

O Echipă de Profesioniști și Cursuri de Învățare

Astăzi, la PARADISUL EXTENSIILOR am avut bucuria de a lucra cu o echipă minunată de profesioniști pasionați de frumusețea părului. Împreună, ne asigurăm că fiecare client pleacă din salon cu zâmbetul pe buze și încredere în sine.

În plus, am lansat și cursuri de aplicare a extensiilor de păr și balayage pentru a împărtăși cunoștințele noastre și pentru a ajuta alți artiști să își dezvolte abilitățile.

Continuarea Călătoriei

Povestea “Parafisul Extensiilor” este în continuă desfășurare. Îmi propun să continui să învăț, să inovez și să împărtășesc pasiunea pentru frumusețe cu alții. Fiecare client este o nouă pagină a acestei povești, iar fiecare șuviță de păr este o șansă de a crea artă.

Vă invit să faceți parte din această poveste, să veniți in salonul meu, PARADISUL EXTENSIILOR și să descoperiți puterea frumuseții naturale. Calea spre a vă împlini visurile de păr perfect și balayage uimitor începe aici. 💇‍♀️🌟💖

Scroll to Top