Home » Curs aplicare extensii

Curs de Aplicare a Extensiilor de Păr

Cursul nostru este potrivit pentru coafori profesioniști care doresc să-și extindă abilitățile sau pentru pasionați de frumusețe care doresc să înceapă o carieră în industria extensiilor de păr. Cu suport personalizat, materiale de învățare de înaltă calitate și practică la nivel profesional, vei avea toate instrumentele pentru a deveni un expert în aplicarea extensiilor de par.

Indiferent dacă ești un aspirant coafor, un hairstylist pasionat sau pur și simplu dorești să îți dezvolți abilitățile, acest curs îți va oferi instrumentele necesare pentru a excela în lumea extensiilor de păr.

extensii-par-suceva-colaj-foto

Transformă-ți pasiunea într-o carieră sau oferă-ți clienților servicii de top în domeniul extensiilor de păr. E timpul să faci primul pas către un viitor strălucitor!

Ce vei învăța la cursul nostru de aplicare a extensiilor de păr?

8 tehnici basic pentru aplicarea extensiilor

Ce dobandesti în urma cursul?

 • Tehnici Avansate

  Vei dobândi abilitățile de aplicare a extensiilor de păr folosind cele mai bune tehnici și practici, asigurându-ți că fiecare șuviță arată natural.

 • Selecție și Combinare Corectă

  Vei învăța cum să selectezi și să combini extensiile de păr pentru a obține aspectul dorit de către clienți, de la volum la lungime și culoare.

 • Creativitate și Stil

  Cursul nostru îți oferă libertatea de a explora creativitatea în aplicarea extensiilor de păr, permițându-ți să creezi coafuri spectaculoase.

 • Consultanță Profesională

  Vei învăța să comunici eficient cu clienții, să le oferi consultanță și să le ajuți să-și atingă obiectivele în ceea ce privește părul.

 • Întreținere și Gestionare

  Vei învăța cum să oferi sfaturi pentru întreținerea extensiilor de păr și cum să ajuți clienții să aibă o experiență de durată cu extensiile lor.

extensii grupate pe culori, asezate pe o masa - suceava
colaj-curs-extensii-aplicare-par-suceava

La ce te poți aștepta?

Inclus in preț...

patru manunchiuri de extensii maro cu suvite blonde
Scroll to Top